Van gelukkige leraren, leer je de mooiste dingen (Loesje)

Workshops & Trainingen

Trainingen en workshops op maat

Leerlingen beter
begrijpen

Een positieve pedagogische sfeer in de klas

Verbinding met leerlingen en collega’s versterken

@school organiseert workshops en trainingen waarin onderwijsprofessionals in groepsverband kunnen werken aan onderwijsgerelateerde vraagstukken. Door met collega’s of met het gehele team een training te volgen zul je met elkaar een ontwikkeling doormaken die de samenwerking en professionele houding positief beïnvloedt.

Groepstrainingen kunnen op maat aangevraagd worden.


Workshop van frustratie naar grip op de situatie

Anders kijken naar gedrag

Meer mogelijkheden in de aanpak van specifiek gedrag

Je les effectief vormgeven

Worstel je weleens met bepaald gedrag van kinderen? Stel je jezelf regelmatig de vraag: ‘Hoe ga ik met het gedrag van deze leerling om?’ of ‘Hoe zorg ik ervoor dat ik iedere student kan geven wat zij nodig heeft?’ Wanneer je dit regelmatig ervaart, zul je daarbij regelmatig onrust, frustratie en machteloosheid voelen. Ik geloof erin dat als jij begrijpt hoe gedrag ontstaat, je meer rust zult ervaren. Vanuit die rust zul je een arsenaal aan mogelijkheden ontdekken om meer grip op de situatie te krijgen.

Als docent en pedagoog ken ik als geen ander de uitdagingen die je tegenkomt in contact met studenten. Sinds 2006 heb ik verschillende therapieën en coachopleidingen gevolgd om antwoorden te krijgen op vragen die ten grondslag liggen aan contact maken met de ander. Naar aanleiding van die ervaringen heb ik deze workshop ontwikkeld.

Naast stilstaan bij de definitie van een gedragsuitdagingen en de mogelijkheden die er zijn om hiermee om te gaan, geeft deze serie van 3 workshops je de mogelijkheid om anders te kijken naar gedrag.

Door deze workshops te volgen zul je anders kijken naar gedrag en meer keuzemogelijkheden hebben om je lessen effectief vorm te kunnen geven.

In plaats van frustratie, krijg je grip op de situatie.


Training: Verbinden@school

Ben je voor je gevoel wel eens de grip kwijt op de klas? Heb je het gevoel niet altijd door te dringen bij de leerlingen en dat er éénrichtingsverkeer is in de communicatie? Dit zal zorgen voor een gevoel van onrust, frustratie en vermoeidheid.

Ik geloof erin dat wanneer jij in verbinding bent met jezelf, jij verbinding kan maken met de ander. Door wederzijdse verbinding zal er een schat aan mogelijkheden ontstaan om rust en plezier te ervaren in het onderwijs.

Als docent en pedagoog ken ik als geen ander de uitdagingen die je tegenkomt in contact met studenten. Sinds 2006 heb ik verschillende therapieën en coachopleidingen gevolgd om antwoorden te krijgen op vragen die ten grondslag liggen aan contact maken met de ander. Naar aanleiding van die ervaringen heb ik deze training ontwikkeld.

Naast stilstaan bij de definitie van verbinden zal tijdens deze tweedaagse training gekeken worden naar wat nodig is om in verbinding te komen met jezelf. Vervolgens zal ervaren worden hoe je in verbinding kan staan met de ander.

In plaats van eenrichtingsverkeer in de communicatie, zul je meer in verbinding zijn met je studenten waardoor effectief leren mogelijk is.

Contactgegevens

© 2020 Created BY RDR reclame in vorm & Power Flow
All Rights Reserved